Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Βακαλάος στο τηγάνι με σως μουστάρδας

Γρήγορο γεύμα και θρεπτικό!

Υλικά

4 κομμάτια βακαλάο φιλέτο (κατεψυγμένο)
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κούπα λευκό κρασί
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
3 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. κορν φλάουρ
ψιλοκομμένο μαιντανό

Αλατοπιπερώνουμε τον βακαλάο, τον ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο και βγάζουμε από την φωτιά.

Στο υγρό που έμεινε στο τηγάνι, ρίχνουμε το κρασί, την μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού και αφήνουμε να πάρουν βράση.

Διαλύουμε σε ένα φλιτζάνι το κορν φλάουρ με λίγο νερό. Το προσθέτουμε στην σάλτσα και ανακατεύουμε.

Μόλις πήξει ελαφρά η σάλτσα, την αποσύρουμε από την φωτιά και την περιχύνουμε στα φιλέτα του ψαριού.



Καλή μας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου