Για περιόδους λιτότητας. Εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο ότι έχει περισσέψει και δεν είναι πια τόσο φρέσκο.
Υλικά
Μπαγιάτικο ψωμί
αλάτι, κόκκινο πιπέρι, ρίγανη
ελαιόλαδο
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και την κάθε φέτα σε μικρά κομμάτια/λωρίδες.
Το βάζουμε σε ένα ταψί και ρίχνουμε λάδι, ενώ πασπαλίζουμε με αλάτι, ρίγανη και κόκκινο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια να πάει παντού το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά.
Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία (στους 120) για πάνω από μία ώρα ώστε να γίνουν τραγανά αλλά να μην στεγνώσουν.
Καλή μας όρεξη!
ΑπάντησηΔιαγραφήthank you
سعودي اوتو