Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
400 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
200 ml. κρέμα γάλακτος
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά πράσινη
1 κρεμμύδι
6-8 ντοματίνια κομμένα στην μέση
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τις πιπεριές κομμένες σε κύβους.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν.
Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος. Προθέτουμε την φέτα και το μείγμα με τις πιπεριές.
Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να ενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Λαδώνουμε ελαφρά μια ταρτιέρα και στρώνουμε τον πάτο και τα πλαϊνά της με το φύλλο της ζύμης, αφήνοντάς το να εξέχει λίγο. Αδειάζουμε πάνω στη ζύμη το μείγμα της γέμισης και το ισιώνουμε με κουτάλι.
Διακοσμούμε με τα κομμένα στη μέση ντοματίνια και γυρίζουμε από πάνω τη ζύμη που εξέχει, δημιουργώντας μικρές πιέτες γύρω γύρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου