RSS

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Μεζές με καβουρόψιχα

Η επιστροφή στη βάση σημαίνει και επιστροφή στις καλές συνήθειες, δηλαδή όσπρια, σαλάτες, φρούτα και μαγείρεμα γενικότερα. Ανάμεσα στα άλλα έρχονται και ιδέες της στιγμής για μεζεδάκια και συνοδευτικά.

Υλικά
μερικά sticks καβουρόψιχας τύπου σουρίμι
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
3 μέρη μαγιονέζα- 1 μέρος κέτσαπ- 1 μέρος λεμόνι

Ψιλοκόβουμε καβουρόψιχα (που έχουμε ξεπλύνει) και κρεμμύδι.
Χτυπάμε τη μαγιονέζα με την κέτσαπ και το λεμόνι. Η κέτσαπ είναι για προσθέσει λίγη γλυκάδα. Ανακατεύουμε και το μεζεδάκι είναι έτοιμο!

DSCN7721
Καλή μας όρεξη.

ΥΓ Όταν το έγραφα στο twitter, αντί για καβουρόψιχα έγραψα καψουρόψιχα. Άτιμη ζωή, με ένα σαρδάμ τα ανατρέπεις όλα!
ΥΓ1 Παλιότερη έμπνευση για καβουροσαλάτα με ζυμαρικά.

4 σχόλια:

  1. Αχ...μια μπουκίτσα θα την ήθελα...'Εστω και με ψ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υστερα απο αρκετη απουσια καλοκαιριου περνώ απο τους φιλους να μαθω νεα τους και να ευχηθω για το νεο μηνα.Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι όμορφος , γεμάτος με τύχη και πολλά χαμόγελα γιατί χρειαζόμαστε κάθε σταγόνα θετικής ενέργειας!Καλό μας μήνα λοιπόν με υγεια πανω απ όλα και καλο φθινοπωρο!!!!Τελειος μεζες!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή