RSS

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Φιλέτο κοτόπουλο με μέλι και θυμάρι


Απλό και γρήγορο, εναλλακτική συνταγή για το χοιρινό.

Υλικά
  • 1/2 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
  • 1 κ. σούπας μέλι
  • 1 κ. σούπας μουστάρδα
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί 
  • 1 ζωμό λαχανικών
  • 1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά 
  • αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, ρίγανη, λάδι

Βάζουμε λάδι στο τηγάνι, κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και τις πιπεριές. Σωτάρουμε το κοτόπουλο με τις πιπεριές μέχρι να πάρει λίγο χρώμα, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο σβήνουμε με λευκό κρασί, προσθέτουμε τον ζωμό, μέλι και μουστάρδα, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι. 
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα. 
Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγη ρίγανη από πάνω. 
Καλή μας όρεξη!

1 σχόλιο: