RSS

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Ρύζι με τόνο και μαγιονέζα

Τελευταία μου στείλανε αρκετό ρύζι, οπότε είπα να το μαγειρέψω σε διάφορες παραλλαγές.

Υλικά
1 κούπα ρύζι
1 κονσέρβα τόνο
3 κουταλιές μαγιονέζα
λίγη μουστάρδα πικάντικη
κάπαρη
άνηθος
μερικές ελιές
ανθός αγγουράκι
2-3 φύλλα φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάζουμε το ρύζι να βράσει.
Ανοίγουμε τον τόνο, στραγγίζουμε και βάζουμε στο πιάτο. Ψιλοκόβουμε τα τουρσιά και τα μυρωδικά. 

Τόνος με διαφορά μυρωδικα

Προσθέτουμε την μαγιονέζα και την μουστάρδα και ανακατεύουμε.

Ρύζι με τόνο, μαγιονεζα και διαφορά μυρωδικα και τουρσια

Στο τέλος προσθέτουμε το ρύζι. Προσέχουμε να έχει στραγγίσει για να μη μας βγει πολύ νερουλό. Λόγω της μαγιονέζας το αποτέλεσμα έχει την αίσθηση από ριζότο.
Καλή μας όρεξη!

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα!Ωραία ιδέα και αρκετά γρήγορη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΩ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή