RSS

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Πανσέτες με γλάσο

Αυτό το πιάτο έχει άποψη!

Υλικά

1/2 κιλό χοιρινές πανσέτες
2 κ. γ. μέλι
3 κ. σ. λάδι
2 κ. σ. μουστάρδα
2 κ. σ. μπαλσάμικο 
1 κ. σ. σόγια σως
αλάτι, πιπέρι

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το κρέας και το αλατοπίπερο σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ώστε να γίνει ένα γλάσο. 

Με το γλάσο αυτό αλείφουμε μία μία τις πανσέτες και από τις δύο πλευρές και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι. 

Τις αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα. 

Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 για 10-15 λεπτά και μετά κατεβάζουμε στους 200 για μισή περίπου ώρα ακόμα, μέχρι να ροδίσουν.


Καλή μας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου