RSS

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Κοτόπουλο με κάρυ, τζίντζερ και μέλι

Ταξιδεύουμε γι άλλη μια φορά στην Ινδία, αυτή τη φορά μαγειρεύοντας το κοτόπουλό μας λίγο διαφορετικά με την προσθήκη λεμονιού και μελιού.

Υλικά
3-4 κοπανάκια κοτόπουλο
300 γρ. γιαούρτι
ξύσμα από δύο λεμόνια
χυμό από ένα λεμόνι
2-3 κ.γ. κάρυ
1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ
1 κ.γ. τσίλι
2 κ.σ. μέλι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
αλάτι
μαύρο πιπέρι

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός από το κοτόπουλο) για να φτιάξουμε την μαρινάδα.

Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα ταψάκι, το περιχύνουμε με την μαρινάδα και ψήνουμε στον φούρνο για 50 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.




Καλή μας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου