RSS

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τοστ με αυγοσαλάτα


Πώς μπορούμε να καταναλώσουμε τα κόκκινα Πασχαλιάτικα αυγά που μας έχουν απομείνει; 

Εκτός από σαλάτα , μία πολύ καλή ιδέα είναι σε τοστ / σάντουιτς το οποίο μπορούμε να πάρουμε μαζί μας στην δουλειά. 

Υλικά 
9 αυγά βρασμένα σφιχτά (κρατάμε μόνο τους 3 κρόκους και φυλάμε τους υπόλοιπους για άλλη χρήση)
1/3 του φλιτζανιού μαγιονέζα Light
1 μέτριο σέλερι κομμένο σε μικρά κυβάκια
1 κ.γ. μουστάρδα
Κάρυ σε σκόνη
6-7 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
Αλάτι και πιπέρι
8 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
1 μικρό μαρουλάκι
λίγη ρόκα ψιλοκομμένη

  • Χτυπάμε τα αυγά με τη μαγιονέζα, το σέλερι, τη μουστάρδα, τις ελιές και το κάρυ και αλατοπιπερώνουμε
Φρυγανίζουμε ελαφρά τις φέτες του τοστ και αλείφουμε με μουστάρδα στο εσωτερικό.

Βάζουμε σε κάθε μία από ένα φύλλο μαρούλι και  μοιράζουμε την αυγοσαλάτα και την ψιλοκομμένη ρόκα

Σκεπάζουμε με το άλλο κομμάτι ψωμί και έτοιμο το τοστ μας!

Καλή μας όρεξη 

2 σχόλια:

  1. Ένα διαφορετικό τοστάκι!

    mononai.blogspot.gr
    fetoula.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πασχαλινά αυγά τελειωσαν αλλα η συνταγη εξακολουθει να ειναι πολυ ωραια! εγω χρησιμοποιω τόστιμο ολικής άλεσης και γινεται ενα πολυ χορτααστικο γευμα για τη δουλεια και όχι μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή