Παραλλαγή από τα γνωστά κεφτεδάκια με διάφορες προσθήκες. Αυτό είναι το καλό από αυτό το φαγητό, ότι μπορεί κανείς να προσθέσει ό,τι θέλει! Για να δούμε πώς μπορούμε να νοστιμήσουμε τα κεφτεδάκια που έχουμε ήδη στην κατάψυξη.
Υλικά
15 περίπου κεφτεδάκια
400 γραμμάρια φέτα
λίγη κάπαρη
αλεύρι
φρυγανιά (προαιρετικά)
2 σφηνάκια τσίπουρο
Στην ουσία ξαναπλάθουμε τα κεφτεδάκια που έχουμε ξεπαγώσει με τα τρίμματα φέτας και την κάπαρη που έχουμε "χτυπήσει" με το κουτάλι.
Σε ένα πιάτο έχουμε βάλει λίγο αλεύρι και αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια μας.
Εναλλακτικά, κάνουμε το αντίστοιχο με τριμμένη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε με ελαιόλαδο. Προς το τέλος, προσθέτουμε με προσοχή τα σφηνάκια τσίπουρο.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία η γαρνιτούρα είναι σουηδική μαρμελάδα από είδος μούρου που αποτελεί συνοδευτικό για κρέατα.
Καλή μας όρεξη!
Kαλά,βρε...ιεροσυλε,το τσίπουρο μέσα στους κεφτέδες;;;Μου θυμιζεις τον άλλο που του το στείλανε στη Γερμανία και κεινος,έτερος ιερόσυλος,το χρησιμοποιούσε για ν'αναβει τη σόμπα πετρελαιου!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο τσίπουρο είναι αγιασμός,για μια και μόνη χρηση!Πίνεται,ρεεεε.....
εγώ λίγες πατατούλαι, μπορώ να έχω?
ΑπάντησηΔιαγραφήμερσί και τα υπόλοιπα μεθυσμένα κρατήστε τα !!!!
Κίτσο? Πάλι στην ΙΚΕΑ πήγες???
ΑπάντησηΔιαγραφή:-D
Τελικά ήταν καλοί? Για πες, για πες?
Καλά οι πατάτες όμως φαίνονται τέλειες!!!!
Είμαι καραπατατάς!!!!
:-))
Καλό σου ΣΚ!
Καλή σας ορεξη!
ΑπάντησηΔιαγραφήπολυ ενδιαφερον
το φαγητο ολων των παιδιων ειναι αυτο !!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜεζεδάκι σούπερ βλέπω! Η κάπαρη, φοβερή λεπτομέρεια!
ΑπάντησηΔιαγραφή@κική Μου περίσσευε και είπα να την βάλω και εκεί! χαχα!
ΑπάντησηΔιαγραφή@σκουλήκι Με την φέτα και την κάπαρη; Χμμμ...
@κούλα Καλή όρεξη και σε σας!
@ζουζούνα Γιατί βρε; Ούτε εδώ σε πιάνω; Τς τς τς!
@kikop80 Αυτά τα έφερα από την πηγή, κατευθείαν από Σουηδία! Χεχε!
Μια χαρά ήταν σε γεύση, αλίμονο!
Τσίμπα και πατάτες.
@vad Το ήπιανε οι κεφτέδες και για τιμωρία τους φάγαμε μετά! Σωστή εκδίκηση;