RSS

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πένες με τόνο και κόκκινη σάλτσα


Υλικά
μισό κιλό πένες
1 τόνος κονσέρβα
1 μεγάλη ντομάτα αποφλοιωμένη
2 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ζάχαρη


Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά.

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και την τριμμένη ντομάτα.

Όταν σωταριστούν τα υλικά ρίχνουμε στην κατσαρόλα τον τόνο και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε στην φωτιά για τρία-τέσσσερα λεπτά ακόμα.

Ρίχνουμε την σάλτσα στην κατσαρόλα με τα βρασμένα και στραγγισμένα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε.



Καλή μας όρεξη 

6 σχόλια: