Τα τυροπιτάκια ήταν πάντα αγαπημένη μου λιχουδιά. Δεν είχα ποτέ καταπιαστεί να κάνω γιατί θεωρούσα ότι είναι κάτι δύσκολο. Τελικά δεν είναι...
Υλικά για 20 τυροπιτάκια
έτοιμη ζύμη σφολιάτας (20 κομμάτια)
100 γραμμάρια φέτα
50 γραμμάρια ανθότυρο
1 αυγό
Χτυπάμε στο multi τη φέτα, το ανθότυρο και το αυγό μέχρι να γίνουν αλοιφή. Αλάτι δε χρειάζεται, αφού η φέτα είναι αλμυρή από μόνη της.
Γεμίζουμε τα έτοιμα σφολιατάκια έτσι ώστε να μην ξεχειλίζουν.
Τηγανίζουμε σε λάδι με δυνατή φωτιά. Εναλλακτικά, γίνονται και στον φούρνο. Αν επιλέξετε να τα κάνετε στο τηγάνι, μετά θέλουν οπωσδήποτε στράγγισμα σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει η "λαδίλα".
Η γέμιση, αν περισσέψει, τρώγεται και σκέτη! Καλή όρεξη!
Tα πιο ομορφα Χριστουγεννα ευχομαι να περασεις κοντα μ αυτους που αγαπας και οτι ποθησεις να'χεις.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .Χρονια πολλα γεμάτα υγεια και του Χριστου η γέννηση ας μας φέρει ευτυχια!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤελεια και αγαπημενα τυροπιτακια!!!!!!!!!