Απλό και γρήγορο, εναλλακτική συνταγή για το χοιρινό.
Υλικά
Βάζουμε λάδι στο τηγάνι, κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και τις πιπεριές. Σωτάρουμε το κοτόπουλο με τις πιπεριές μέχρι να πάρει λίγο χρώμα, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο σβήνουμε με λευκό κρασί, προσθέτουμε τον ζωμό, μέλι και μουστάρδα, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγη ρίγανη από πάνω.
Καλή μας όρεξη!
Πολύ ωραία ιδέα!:)
ΑπάντησηΔιαγραφή