Συνέχεια με τις σαλάτες αναμιγνύοντας κάτι θαλασσινό αυτή τη φορά.
Υλικά
5 τεμάχια καβουρόψιχα σουρίμι
200 γρ βίδες (ή κοφτό μακαρόνι, ό,τι μας βρίσκεται)
1 πράσινη πιπεριά
1-2 φύλλα φρέσκο κρεμμυδάκι
3 κουταλιές μαγιονέζα (αν θέλουμε, αναμιγνύουμε με γιαούρτι)
αλάτι, κόκκινο πιπέρι
Κόβουμε την καβουρόψιχα σε μικρά κομμάτια. Ομοίως την πιπεριά και το κρεμμυδάκι.
Βράζουμε τις βίδες - προσωπικά τις προτιμώ λίγο να "τσιμπάνε".
Όπως είναι ζεστές οι βίδες, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα υλικά και από πάνω την μαγιονέζα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλάτι και κόκκινο πιπέρι.
Γρήγορα και εύκολα. Καλή μας όρεξη!
ΥΓ Το σκέφτηκα να προσθέσω και καυτερή πιπεριά, αλλά μου είχαν τελειώσει. Τώρα φύτεψα τις νέες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου