Ένα από τα θέματα μετά το Πάσχα είναι πώς θα φυλάξουμε το αρκετό φαγητό που έχει μείνει. Ανάμεσα στα περισσεύματα και τα κόκκινα αυγά. Μπορούν να μας κάνουν ωραιότατη σαλάτα, γρήγορα και εύκολα!
Υλικά
3-4 αυγά (το χρώμα δεν έχει σημασία)
λίγο κασέρι
μερικές καυτερές πιπεριές
φρέσκο κρεμμυδάκι
παξιμαδάκια
μαγιονέζα-κέτσαπ
αλάτι, ξύδι μπαλσάμικο, κόκκινο πιπέρι
προαιρετικά πιπεριές Φλωρίνης, αγγουράκι τουρσί και ό,τι άλλο έχουμε
Βάζουμε σαν βάση τα παξιμαδάκια. Κόβουμε τα αυγά και τα προσθέτουμε.
Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, τις καυτερές πιπερίτσες και ό,τι άλλο έχουμε επιλέξει.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι, ξύδι μπαλσάμικο και το κόκκινο πιπέρι. Αν θέλουμε, δένουμε τη σαλάτα με μαγιονέζα και μία κουταλιά κέτσαπ.
Καλή μας όρεξη!
ΥΓ Μια ωραία ιδέα για αυγά τουρσί στη Μικρή Κουζίνα.
Ε ρε γλέντια με τις καυτερές πιπεριές! Αντέχεις να τις τρως; Εμένα μ΄αρέσουν αλλά δεν αντέχω πολλές! Ωραία ιδέα (κι ευχαριστώ για την αναφορά!)
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε μέτρο, πάντα!
Διαγραφή