Απλή και γρήγορη συνταγή αν βαρεθήκατε να τρώτε τηγανητές πατάτες με τον κλασικό τρόπο.
Υλικά
2 μεγάλες πατάτες
200 γραμμάρια ανθότυρο
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο
ΥΓ Αν θέλουμε, μπορούμε να περάσουμε στον τρίφτη και ένα ξερό κρεμμύδι, να προσθέσουμε πάπρικα και γενικά να προσαρμόσουμε τις πατατοκροκέτες μας όπως θέλουμε!
Υλικά
2 μεγάλες πατάτες
200 γραμμάρια ανθότυρο
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο
Περνάμε τις πατάτες στον τρίφτη, αφού τις ξεφλουδίσουμε.
Προσθέτουμε το ανθότυρο και πλάθουμε με τα χέρια, ρίχνοντας λίγο αλάτι, πιπέρι και το λάδι.
Πλάθουμε σε σχήμα μπιφτεκιού και αφήνουμε λίγο να φύγουν τα υγρά.
Παράλληλα, βάζουμε στη φωτιά το τηγάνι με λάδι αρκετό ώστε να σκεπάσει τις πατατοκροκέτες μας.
Προσέχουμε να μην αρπάξουν πολύ, αλλά ταυτόχρονα να έχουν ψηθεί μέσα.
Απλώνουμε σε χαρτί ώστε να στραγγίξει το λάδι. Σερβίρονται ζεστές!ΥΓ Αν θέλουμε, μπορούμε να περάσουμε στον τρίφτη και ένα ξερό κρεμμύδι, να προσθέσουμε πάπρικα και γενικά να προσαρμόσουμε τις πατατοκροκέτες μας όπως θέλουμε!
Ως πατατου, εχω απλα να πω:
ΑπάντησηΔιαγραφήΤ Ε Λ Ε Ι Ε Σ !!!!!
Μιαμ μιαμ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή